Despre Noi

Despre Noi 


Bine ați venit la magazinul online triticom.ro, sursa dvs. de încredere pentru produsele Sonoff, PGST, Gosund Nitebird, Aneng, Ugreen, Dream, Derma, Deli Tools, produse si kituri electronice, produse de conectica IT si fotovoltaice în România!


Noi suntem o echipă pasionată de tehnologie, de automatizarea caselor inteligente si de electronica. Cu o experiență bogată în domeniul tehnologiei, ne-am angajat să aducem soluții inovatoare și accesibile pe piața românească.

La triticom.ro, oferim o gamă variată de produse Sonoff, PGST, Gosund Nitebird, Aneng, Ugreen, Dream, Derma, Deli Tools, produse si kituri electronice, produse de conectica IT si fotovoltaice originale, garantate pentru a vă aduce comoditate și control în casa dumneavoastră si pentru aplicatiile dumneavoastra. Suntem mândri să furnizăm produse de calitate, livrându-le direct din stocul nostru pentru a vă asigura promptitudine și eficiență.

Clienții noștri sunt inima afacerii noastre, iar satisfacția lor este prioritatea noastră. Echipa noastră prietenoasă este întotdeauna pregătită să răspundă la întrebările dumneavoastră și să vă ofere suportul de care aveți nevoie pentru a face cele mai bune alegeri.

Suntem aici pentru a vă ajuta si ne bucurăm că sunteți alături de noi în această călătorie către viitorul tehnologic.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată magazinului online triticom.ro și așteptăm cu nerăbdare să vă servim cu cele mai bune produse și consultanță de calitate. Pentru orice întrebări sau solicitări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.