Gosund Priza WiFi Inteligenta Gosund SP1 16A

60,00 RON
  • Fără TVA: 50,42 RON

Gosund Priza WiFi Inteligenta Gosund SP1 16A

Descriere:

Gosund SP1 este o priza inteligenta cu mufa UE. Prin intermediul aplicatiei, puteti controla iluminatul sau alte dispozitive casnice. Folosind aplicatia Smart Life (aplicatia Tuya) (gratuita pe Android si iOS).
 
Odata ce produsul este conectat la reteaua Wifi si adaugat la aplicatia din telefon, il putem controla de oriunde daca exista acces la Internet. Dispozitivul functioneaza cu cele mai recente sisteme: IFTTT, Amazon Alexa si Goggle Assistant.

Dimensiuni 8 x 7,5 x 7 cm;

Tensiune 230V;

Putere 0,40 W;

Max. putere: 3680 W - 16A;

Comunicare WiFi (2,4 GHz);

Precizia masurarii 0,1 kWh;

APP Smart Life (aplicatia Tuya);

Functii suplimentare Masurarea consumului de energie + Functia Timer;

Greutate 130 grame.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha


Livrarea se va realiza în functie de modalitatea aleasa de dvs la efectuarea comenzii. Produsele sunt livrate de luni pâna vineri, în functie de programul firmelor de curierat. Comenzile venite de pe site sunt înregistrare NON-STOP. Livrarea se face oriunde pe teritoriul României. 


NOU !! 
Livrarea produselor dvs va fi GRATUITA daca valoarea comenzii depaseste 250 Lei (cu TVA). Nu se va percepe niciun comision de livrare în acest caz. Se percepe un comision de livrare de 20 Lei (cu TVA) pentru livrarea in localitatile de pe teritoriul Romaniei unde firmele de curierat nu percep taxare suplimentare pe km aditional. Vom livra si in localitatile unde firmele de curierat percep taxare suplimentare pe km aditional cu majorarea comisionului de livrare conform costurilor comunicate de firmele de curierat.

Comenzile înregistrate pâna la orele 16:00 sunt livrate în 24-48 ore de Luni-Vineri, în intervalul zilelor lucratoare. 


Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!