Sonoff S-MATE comutator wireless

Sonoff S-MATE comutator wireless

  • Brands Sonoff
  • Product Code: TRISONOFF78
  • Disponibilitate: În stoc
  • 41,00 RON

  • Fără TVA: 34,45 RON

Sonoff S-MATE comutator wireless

Bucurați-vă de operarea și mai convenabilă a dispozitivelor dvs. inteligente. Montați comutatorul Sonoff S-MATE într-o cutie cu un întrerupător de perete obișnuit și apoi asociați-l cu un alt comutator, cum ar fi MINI R3 (vândut separat).

Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a controla de la distanță dispozitivul conectat, chiar dacă există probleme cu conexiunea la Internet. Produsul este compatibil cu comutatoare cu 1/2/3 butoane și aveți nevoie doar de o baterie CR2032 pentru a-l alimenta.

Control convenabil al dispozitivului

Asociați comutatorul MINI R3 cu S-MATE pentru a-l controla local folosind semnalul eWeLink-Remote. Produsul vă permite să controlați echipamentul asociat cu acesta în 2 moduri.

Funcționează cu comutatoare cu 1/2/3 butoane, astfel încât să puteți folosi un buton pentru a porni/opri dispozitivul, iar celelalte pentru a activa scene în aplicația eWeLink.

Raza de acțiune a S-MATE este de până la 50 m.

Ușor de instalat și configurat

Montarea dispozitivului nu vă va cauza nicio problemă. Tot ce trebuie să faceți este să îl puneți în cutia de comutare. În plus, produsul este alimentat de baterii CR2032, deci nu necesită utilizarea unui fir neutru (N).

Acest lucru îl face ideal și pentru instalații de „tip vechi”. Notă: pentru funcționarea corectă a S-MATE este necesar un comutator precum MINI R3, care poate fi achiziționat separat.

Specificații

Marca Sonoff

Model S-MATE

Alimentare 1x baterie CR2032 (3V).

Material (carcasa) PC V0

Intrare 100-240V ~50/60Hz 16A max.

Ieșire 100-240V ~50/60Hz 16A max.

Temperatura de functionare -10°C-40°C

Dimensiuni 54x45x24mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Produse asemănătoare

Etichete: Sonoff S-MATE comutator wireless