Sonoff carcasa rezistenta la apa Sonoff R2

Sonoff carcasa rezistenta la apa Sonoff R2

  • Brands Sonoff
  • Product Code: TRISONOFF110
  • Disponibilitate: În stoc
  • 38,00 RON

  • Fără TVA: 31,93 RON

Sonoff carcasa rezistenta la apa Sonoff R2

Noua versiune Sonoff R2 a carcasei impermeabile este proiectată pentru a se potrivi pentru majoritatea releelor inteligente Sonoff, inclusiv versiunile Sonoff TH R3 16A/20A și POW R3 16A/20A.

Chiar și comutatoarele inteligente de perete Sonoff, cum ar fi seria TX T0 / T1 / T2 / T3, comutatoarele Sonoff TX Ultimate T5 și NSPanel și NSPanel Pro se potrivesc în el, datorită dimensiunilor mai mari.

Cutia impermeabilă SONOFF R2 este realizată din material PC V0, care este rezistent la praf și previne strângerea obiectelor, făcându-l ideal pentru a vă proteja întrerupătorul SONOFF în medii umede.

În comparație cu cutia impermeabilă Sonoff IP66 anterioară, noua cutie impermeabilă R2 are un spațiu mai mare care este compatibil cu mai multe dispozitive SONOFF, cum ar fi TH Elite/TH Origin/POW Elite/POW Origin/M5 Series/TX Series/NSPanel Series/NSPanel Pro Series .


Caracteristicile produsului:


【Rezistent la apă】Previne stropirea cu apă și menține perfect dispozitivul uscat în interior.

【Aplicație largă】Spațiu mai mare, compatibil cu mai multe dispozitive SONOFF, cum ar fi TH Elite/TH Origin/POW Elite/POW Origin/M5 Series/TX Series/NSPanel Series/NSPanel Pro Series.

【Mai durabil】 Durată de viață mai lungă datorită carcasei dispozitivului PC V0, care este rezistentă la praf și previne strângerea obiectelor.

【Clasare IP】 IP64

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Produse asemănătoare

Etichete: Sonoff carcasa rezistenta la apa Sonoff R2