Sonoff Dual R3 WiFi si contor de energie

Sonoff Dual R3 WiFi si contor de energie

  • Brands Sonoff
  • Product Code: TRISONOFF57
  • Disponibilitate: În stoc
  • 89,00 RON
  • 74,00 RON

  • Fără TVA: 62,18 RON

Sonoff Dual R3 WiFi si contor de energie

DUAL R3 este un modul de comutare inteligent cu două relee Wi-Fi montat încastrat, care este instalat în spatele oricărui comutator standard pentru al transfera într-un comutator inteligent pentru telecomandă fără fir cu dispozitive mobile sau comandă vocală. Unirea electrocasnicelor într-o rețea wireless integrată pentru a le face să comunice între ele, care este usor de administrat și controlat, inclusiv lumini, electrocasnice și facilități motorizate, precum obloane, jaluzele, jaluzele, copertine etc. Este certificat TUV care oferă o calitate fiabilă și siguranță avansată, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la riscul potențial de incendiu și supraîncălzire.

Trei moduri de lucru disponibile. DUAL R3 vine cu modul de comutare, modul motor și modul contor. Una dintre caracteristicile tipice este obturatorul cu role și obloane de fereastră control inteligent în modul motor. Modulul de comutare oferă flexibilitatea maximă pentru obturatorul cu role și rulouri de fereastră prin controlul de la distanță al aplicației și programarea evenimentelor temporizate, indiferent dacă sunteți acasă sau plecați.

Control dublu bidirecțional. Modulul comutatorului cu releu dublu distribuie sarcina la două intrări în comparație cu releuul simplu, ceea ce acest mecanism de lucru vă permite să aveți un control bidirecțional pentru două dispozitive în mod independent.

Măsurarea puterii. Mai mult, modulul are o funcție de monitorizare a energiei care poate fi utilizată pentru a determina consumul exact de energie al dispozitivelor conectate. În acest mod, încărcarea aparatelor electrice conectate cu DUAL R3 va rămâne întotdeauna pornită, iar starea releului său nu va fi modificată pe aplicație sau pe comutatorul suplimentar, utilizat doar pentru urmărirea și măsurarea puterii.

Compatibilitate puternică. În aplicația eWeLink, puteți gestiona obturatorul cu role pentru a-l deschide, închide și chiar opri într-o anumită poziție dorită. Pentru a funcționa cu mai multe tipuri de comutatoare, cum ar fi comutatorul momentan, comutatorul basculant, comutatorul ON / OFF, comutatorul momentan dublu și comutatorul ON / OFF / ON, atunci puteți controla aparatele electrocasnice sau dispozitivele motorizate.

Control vocal Siri. Prin configurarea comenzii rapide Siri în eWeLink, care vă permite să vă controlați rulourile de fereastra cu vocea. Chiar și tu poți crea o scenă inteligentă care să o facă să păstreze legătura cu alte dispozitive din casa ta, de exemplu, cere-i lui Siri să închidă ruloul pentru a declanșa banda de lumină L1 Lite pentru o noapte de film captivant acasă.

Specificație:
Bandă: 2
Alimentare: 100-240V AC
Sarcină rezistivă: 3300W / 15A / Total, 2200W / 10A / canal
Sarcina motorului: 10-240W / 1A
Putere maximă: 3300W (total) / 2200W (1 canal)
Culoare albă
Standarde WiFi: 802.11 b / g / n
Mecanism de securitate: WPA-PSK / WPA2-PSK
Umiditate: 5% -95% RH, fără condensare
Material carcasă: ABS ignifug V0
Temperatura de funcționare: -10ºC - 40ºC
Dimensiuni produs: 54 * 49 * 24mm

Caracteristicile produsului:
Pornire / oprire la distanță - oricând, oriunde, de acum înainte puteți porni și opri toate aparatele de la distanță.
Mobil App - aplicație gratuită pentru iOS și Android pentru mobil: eWeLink
Stare sincronizare - Verificați starea reală a releului (activată sau oprită) cu aplicația mobilă
Temporizator - Diverse funcții ale temporizatorului: timp unic, pornire / oprire programată, numărătoare inversă / temporizator, buclă.
Partajare control - Controlează dispozitivul împreună cu familia ta
Control grup - Activează / dezactivează dispozitive cu o singură atingere
Scenă inteligentă - Declanșată PORNIT / OPRIT cu senzori de temperatură, zumzet sau de alți senzori.

Compatibilitate - Funcționează perfect cu Amazon Alexa, Asistent Google, IFTTT și Google Nest

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Produse asemănătoare

Etichete: Sonoff Dual R3 WiFi si contor de energie