Sonoff iHost Smart Home Hub (versiunea RV1109 DDR4 2GB)

Sonoff iHost Smart Home Hub (versiunea RV1109 DDR4 2GB)

  • Brands Sonoff
  • Product Code: TRISONOFF114
  • Disponibilitate: În stoc
  • Fără TVA: 344,54 RON
  • PRET 410 RON

Sonoff iHost Smart Home Hub (versiunea RV1109 DDR4 2GB)

iHost Smart Home Hub este un server local privat pentru sistemul dvs. de casă inteligentă. Acesta poate nu numai să realizeze conexiunea locală și controlul dispozitivelor și a legăturii scenei, ci și să stabilească securitatea inteligentă în funcție de diferite scene, iar datele dispozitivului rămân locale și private.


Compatibil cu dispozitivele Wi-Fi LAN și dispozitivele cu protocol standard Zigbee

Acceptă conectarea și controlul dispozitivelor LAN. Rulați dispozitivul chiar dacă internetul este oprit și gestionați până la 128 de sub-dispozitive, lucrul cu dispozitivele de ruter Zigbee poate extinde gama de rețea Zigbee și poate realiza controlul întregii case.


Stocarea locală a datelor și gestionarea rămân locale și private

Toate datele, inclusiv jurnalele de scenă, jurnalele de operațiuni, jurnalele de securitate etc., sunt stocate într-o bază de date locală pentru a vă proteja securitatea datelor și fiecare tip de date acceptă stocarea locală a 2000 de date.


Deschideți integrarea API și supliment

iHost acceptă API deschisă și containerizarea Docker. Puteți instala sau dezvolta mai multe suplimente pentru a vă face viața inteligentă mai convenabilă.


Notă: versiunea de firmware actuală (mai/2023) este încă beta, nu finală, recomandăm produsul în scopuri de testare și dezvoltare, nu pentru mediile de producție încă.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha
Produse asemănătoare

Etichete: Sonoff iHost Smart Home Hub (versiunea RV1109 DDR4 2GB)