Sonoff releu inteligent wireless Sonoff Mini R3, 16A

Sonoff releu inteligent wireless Sonoff Mini R3, 16A

  • Brands Sonoff
  • Product Code: TRISONOFF77
  • Disponibilitate: În stoc
  • Fără TVA: 54,62 RON
  • PRET: 65,00 RON

Sonoff releu inteligent wireless Sonoff Mini R3, 16A

Funcționare și mai convenabilă și fără probleme a dispozitivelor dvs. inteligente? Cu comutatorul Sonoff MINI R3 este posibil!

Produsul vă permite să controlați echipamentul conectat folosind aplicația eWeLink sau asistenți vocali precum Google Assistant, Amazon Alexa și Alice. A primit certificări TÜV, FCC și CE și are o sarcină maximă de 16A și 3500W.

În plus, atunci când împerechezi MINI R3 cu comutatorul S-MATE vandut separat, vei obține și mai multe opțiuni de control de la distanță pentru dispozitivele tale.

Asociați-l cu comutatorul S-MATE

Uitați de cele mai frecvente probleme de gestionare a casei inteligente. Când împerechezi MINI R3 cu comutatorul S-MATE, îl poți controla local, într-o rază de până la 50 m, chiar și atunci când nu se poate stabili o conexiune la Internet - semnalul eWeLink-Remote face acest lucru posibil. S-MATE este alimentat de o baterie CR2032, deci nu necesită utilizarea unui cablu neutru (N). Așa că îl puteți utiliza cu ușurință și într-o instalare „de tip vechi”.

MINI R3 + S-MATE - ce altceva ar trebui să știi?

Instalarea ambelor comutatoare este extrem de simplă. Instalați S-MATE în cutia de comutatoare de perete - este compatibil cu întrerupătoarele cu 1/2/3 chei de diferite tipuri. Acest lucru vă permite, de exemplu, să porniți/opriți dispozitivele cu un singur buton și să activați scene în aplicația eWeLink cu celelalte. În plus, este posibil să împerechezi un S-MATE cu mai multe MINI R3 sau invers. Astfel, vă puteți adapta în mod optim casa inteligentă la nevoile dvs.

Siguranța utilizării

Pozați pentru cea mai înaltă calitate. Comutatorul MINI R3 a primit certificat TÜV și, de asemenea, îndeplinește standardele CE și FCC. Aceasta înseamnă că dispozitivul este pe deplin în conformitate cu reglementările legale internaționale. Acesta asigură siguranța utilizării și vă va servi bine pentru o lungă perioadă de timp. În plus, datorită designului său bine gândit și utilizării materialelor de înaltă calitate, comutatorul este extrem de durabil și rezistent la uzură.

Multe opțiuni de telecomandă

Cu aplicația eWeLink, puteți porni și opri de la distanță dispozitivele asociate cu comutatoarele - nu numai acasă, ci și la serviciu sau în vacanță. De asemenea, puteți seta programe de lucru și scene inteligente. De exemplu, puteți face ca ventilatorul să pornească automat atunci când un senzor suplimentar (vândut separat) detectează că temperatura camerei a depășit o anumită valoare. De asemenea, puteți grupa dispozitive pentru a controla mai multe dintre ele simultan.

Control vocal

Dispozitivele conectate cu comutatoare pot fi controlate și prin voce. MINI R3 funcționează cu asistenți inteligenți precum Google Assistant, Amazon Alexa și Alice. Cu doar câteva cuvinte, poți stinge luminile fără să te miști din confortul canapelei sau al scaunului tău! În plus, în timp ce comutatorul nu este compatibil cu Apple HomeKit, o comandă rapidă Siri este disponibilă în aplicația eWeLink. Deci, puteți obține ajutor și de la acest asistent!

Specificații

Marca Sonoff

Model MINIR3

Intrare 100-240V ~50/60Hz 16A max.

Ieșire 100-240V ~50/60Hz 16A max.

Max. sarcina 3500W

Distanța de recepție eWeLink-Remote Până la 50 m în spațiu deschis

Sisteme de operare acceptate Android, iOS

Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Material (carcasa) PC V0

Dimensiuni 54x45x24mmSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Produse asemănătoare

Etichete: Sonoff releu inteligent wireless Sonoff Mini R3, 16A