Sonoff senzor de temperatură și umiditate Sonoff SNZB-02D Zigbee 3.0 cu afișaj LCD

Sonoff senzor de temperatură și umiditate Sonoff SNZB-02D Zigbee 3.0 cu afișaj LCD

  • Brands Sonoff
  • Product Code: TRISONOFF111
  • Disponibilitate: În stoc
  • 70,00 RON

  • Fără TVA: 58,82 RON

Sonoff senzor de temperatură și umiditate Sonoff SNZB-02D Zigbee 3.0 cu afișaj LCD

Sonoff SNZB-02D este un senzor inteligent de temperatură și umiditate Zigbee 3.0 cu afișaj LCD. Poate fi folosit pentru a monitoriza de la distanță condițiile reale ale unei camere și pentru a comuta automat alte dispozitive Zigbee sau (chiar și dispozitive WiFi atunci când sunt utilizate cu un gateway Zigbee) pe baza datelor măsurate. De asemenea, datele măsurate pot fi văzute local pe ecranul LCD.


Atunci când este utilizat împreună cu un pod compatibil eWeLink Zigbee (cum ar fi Sonoff ZIgbee Bridge, Sonoff Zigbee Bridge Pro sau SmartWise Zigbee Bridge Pro), poate comuta și alte dispozitive eWeLink bazate pe WiFi sau Zigbee prin cloud-ul eWeLink pe baza datelor măsurate de temperatură și umiditate. . Este compatibil cu majoritatea gateway-urilor Zigbee 3.0 precum SONOFF Zigbee Bridge Pro, SONOFF NSPanel Pro, SONOFF ZBDongle-P/E, Alexa cu Built-in Zigbee Hub etc. Funcționează cu Alexa și Google Home, trebuie doar să întrebați Alexa sau Google Home și veți ști temperatura sau umiditatea.


Senzor higrometru inteligent încorporat, fabricat în Elveția, care vă oferă citiri mai precise, menținând o precizie de ±0,2 °C/±0,4 °F la temperatură și o precizie de ±2%RH în umiditate, reîmprospătează citirile la fiecare 5 secunde.


Acceptă asocierea cu o singură atingere cu Sonoff Zigbee Bridge sau alte gateway-uri Zigbee compatibile.


Măsurați temperatura și umiditatea în timp real și sincronizați datele cu telefonul mobil în cel mai scurt timp sau vedeți datele reale pe ecranul LCD de 2,5 inchi.


De asemenea, puteți seta alerte instantanee pentru telefon atunci când temperatura sau umiditatea depășesc nivelul de confort setat. Stocare gratuită în cloud de până la jumătate de an și suficient de precisă pentru a vizualiza datele pe oră, puteți verifica, de asemenea, cele mai mari și cele mai mici valori la orice oră sau zi, iar datele pot fi exportate ca fișiere.


Îmbunătățiți nivelul de confort al casei dvs.: doriți ca casa dvs. să păstreze întotdeauna o temperatură și umiditate favorabile? Activați scena inteligentă pentru a face ca ventilatorul să pornească automat când temperatura camerei atinge 28 °C, iar umidificatorul să pornească automat când umiditatea din cameră este sub 45%RH.


Instalați rapid: produsul vine cu adezivi 3M pe partea de jos a senzorului pentru o instalare flexibilă și rapidă pe orice suprafață a casei dvs. De asemenea, partea din spate este magnetică, așa că o poate atașa și la un frigider și are, de asemenea, un suport de masă, astfel încât să-l poți pune pe un raft sau pe masă.


Notificare baterie scăzută: veți primi o notificare privind nivelul bateriei scăzute când durata de viață a bateriei rămâne de 10%.


Pur și simplu partajați senzorul familiei dvs., iar aceștia pot verifica direct această temperatură și umiditate pe telefoanele mobile, fără a le asocia.


Caracteristicile produsului:


Controlați de la distanță dispozitivele ZigBee și, de asemenea, dispozitivele Wi-Fi pe aplicația eWeLink printr-un pod Zigbee compatibil eWeLink.

Funcționează cu alte dispozitive inteligente certificate de ZigBee Alliance.

Ecran LCD de 2,5 inchi

Functioneaza cu 1 buc. de baterie CR2450 (3V), nefurnizată cu produsul.

Monitorizați temperatura interioară și umiditatea.

Sincronizați citirea în timp real a temperaturii și umidității cu APP.

Poate declanșa dispozitive Wi-Fi în scena inteligentă.

Adăugați o cameră pentru a vă asigura că știți orice urgență din casa dvs.

Primiți notificarea aplicației pe baza pragurilor setate

Notificare de descărcare a bateriei.

Rapid și ușor de instalat


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Produse asemănătoare

Etichete: Sonoff senzor de temperatură și umiditate Sonoff SNZB-02D Zigbee 3.0 cu afișaj LCD