Sonoff Zigbee RF Bridge

Sonoff Zigbee RF Bridge

  • Brands Sonoff
  • Product Code: TRISONOFF39
  • Disponibilitate: În stoc
  • Fără TVA: 46,22 RON
  • Pret intreg: 79 RON
  • Pret redus: 55 RON

Sonoff Zigbee RF Bridge

Sonoff Zigbee Bridge, face legatura dintre dispozitivele care folosesc protocolul Zigbee (relee si senzori) si celelalte dispozitive Sonoff bazate pe WiFi, conectate prin intermediul eWeLink Cloud al Sonoff. De asemenea, va permite sa creati scene inteligente pentru a face ca dispozitivele inteligente Wi-Fi si ZigBee sa comunice pentru a accesa o casa mai inteligenta si pentru a le controla pe toate folosind aplicatia eWeLink. Acesta maximizeaza eficienta pentru pana la 32 de sub-dispozitive conectate care sunt comutatoare, mufe si senzori de securitate bazate pe ZigBee.

Gateway Zigbee Bridge accepta protocolul Zigbee 3.0 si foloseste aceeasi aplicatie eWeLink si cloud eWeLink ca alte dispozitive Sonoff si SmartWise bazate pe WiFi si RF, de aceea este un dispozitiv practic pentru conectarea senzorilor Zigbee cu alte relee inteligente WiFi si se schimba intr-o singura casa inteligenta sau sistem inteligent de birou. Este compatibil atat cu senzorii Zigbee inteligenti oferiti de Sonoff, cat și cu alte dispozitive Zigbee terte: comutator inteligent cu o banda, senzor de temperatura si umiditate, senzor miscare, senzor usa / fereastra si senzor de apa,  certificate de ZigBee Alliance.

Accepta topologia retelei de ochiuri, iar gama Zigbee poate fi extinsa prin conectarea altor dispozitive Zigbee, cum ar fi Sonoff Basic ZBR3.

O singura apasare imperecheaza toate sub-dispozitivele, mai rapid decat imperecherea Wi-Fi. Este acceptat sa adaugati o camera foto pe Bridge sau sub-dispozitive, convenabil pentru a vizualiza casa dvs. pe oricare dintre ele. Poate comanda, de asemenea, Alexa sau Google Home sa va controleze vocal casa.

Functionează cu adaptor de alimentare MicroUSB 5V (1A) standard (NU ESTE INCLUS UN PACHET).
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha
Produse asemănătoare

Etichete: Sonoff Zigbee RF Bridge